måndag 6 juni 2011

Helg på cykel

Var i Skövde i helgen, hälsade på mor och far. Det var helt underbart väder, varmt och soligt. Så vi bestämde att vi skulle cykla och träffa lite kompisar. Lånade cyklar av min syster och trampade runt i Skövde, först till Tomas, ny motorcykel hade han skaffat, väldigt fin och häftig, så nu räknar vi med ett besök av honom så vi kan ta en tur ihop. Sen in till min bror och byggarbetsplatsen, där var de i full gång med att måla och greja. Hampus var med och ville visa sitt garage han hade byggt. Han spikade, sågade och grejade. Sen cyklade vi vidare till Hannah o Håkan, där fikade vi i sommar värmen på en av uteplatserna. Träffade Elias för första gången och fick en rundgång av nya huset, väldigt fint.

Tillslut gick turen till Jenny och Jesper, där träffade vi Daniel och Tomas igen. Tompa hjälpte Jesper att mura en mur. Sigge självklart med mitt i allt och hjälpte till. Saft och jättegoda keks bjöds vi på, Singoalla med blåbär och vaniljsmak, de kan verkligen rekommenderas. Så goda så vi var tvungna att köpa två paket med hem.

Det härliga vädret var hela kvällen så på lördag var vi ute och cyklade med mamma och pappa innan grillning på kvällen och kubbspel. Härlig helg, kändes som en smak av semester. Tack för det


- skrivet på Markus sin Iphone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar