tisdag 10 maj 2011

Fotbollshelg

I helgen som var så kom min bror Niklas och min kusin Fredrik på besök. Det var bestämt att vi skulle ha tv-spels helg. Spela NHL och dricka öl. Fredrik hade med sig sitt xbox360 men först åt vi grillmat, Stine hade marinerat en köttbit, det blev suveränt gott, hon valde konstigt nog att vara iväg delar av helgen. Efter maten så var det dags för hockey, hockey, hockey, hockey för att citera Håkan Södergren i den kända sången från VM-89.

En liten miss från Fredrik bara, han hade glömt spelet, men som tur var fanns ett gammalt fotbollsspel med, och dagen efter blev det byn och spelbutik, men inte ett nytt hockeyspel som man kunde tro utan vi fastnade i fotbollsträsket, så det blev en fotbollshelg. Supportrarna var lika glada, matcherna var spännande och jämna, cuper spelades och otroligt nog så stod Norges landslag som vinnare i slutändan.



- skrivet på Markus sin Iphone

1 kommentar:

  1. efter dopingtest av laget har Norge blivit fråntaget sina guld då det visade sig att de hade intagit vissa förbjudna drycker och dessutom ätit lite väl välgrillat revbensspjäll!

    SvaraRadera