tisdag 17 maj 2011

Hurra hurra hurra!

17:e maj, Nationaldagen är nu snart slut, sitter trötta i soffan efter en heldags firande. Upp kl 6 sen klä på sig för att vara på Slottsfjellet kl 8, då är det salut, musik och tal. Sen frukost med familjen på hotell Klubben, rejäl frukost med massa godsaker. Sen kommer barntåget med marscherande orkestrar, många som stod och tittade på det.

Efter det så bär det iväg till Stokke, till Stines besteföräldrar, fika, tårta, barntåget i Stokke. Sen tog vi en tur till Bokmoa i Stokke, där det är firande, med musik, glass och massa folk. Sen var det varmkorv hos Stines farmor och farfar, då var det gott med mat. Sen åkte vi hem och vilade, passade på att byta kläder. Skönt att komma ur bunaden och kostymen.

På kvällen var vi bjudna till Marlene och Lars på grillning, kaffe och femkamp. Väldigt skojigt!
Men nu så är vi helt utpumpade efter allt firande, men skoj det är det!

Nästa år så är nationaldagen bara två dagar innan vårt bröllop, förhoppningsvis så har många gäster valt att komma hit den dagen, vilket även är kristi himmelsfärdsdag, då kan fler få uppleva hur en nationaldag ska firas.

1 kommentar:

  1. Då innebär det att det imorgon är ett år kvar!! Skoj!

    Det låter nästan som om ni borde vara lediga även 18 maj efter detta heldagsfirande! Önskar Sverige gjorde något liknande, vore nåt det! Vi är faktiskt lediga från jobbet nationaldagen även här i NY, har svårt att se att det blir något stort firande...

    SvaraRadera