lördag 3 september 2011

Dårligere bloggere.....

Tiden flyr, allerede jobbet to uker etter ferien. Var litt godt å komme tilbake til vanlige rutiner igjen. Markus er igjen oppe og hopper klokken 0430. Imponert! Han har kjöpt seg en Ipad, som visst nok gjör pendlingen noe enklere......


Forrig helg var vi barnevakter for Adrian og Vetle. Det gikk super bra! Metro Lekeland i Sandefjord var et perfekt sted og väre på en regnfull dag. Moro for både barn og voksne. Markus kom ut med et par nye jeans, da hans H&M bukser i töy gikk i stykker da han kröyp i noen ganger. Så da var det bare og dra ned til sentrum for å kjöpe seg et par nye!

Denne uka har det värt mye motorsykkel, ihverfall torsdag og fredag. Så nå burde sykkelen väre fornöyd når den har blitt kostet på 5000kr:)Ventil service er ikke billig, spesielt når alle unntatt en måte justeres. Det er heller ikke lett å jobbe i oslo og ikke kan stole på toget om det er i tid. Da er det kjekt å ha gode venner. Tusen takk Lars, for hjelpen med å hente den:)Nytt oljeskift kan man gjöre selv, men ikke lett når gjengene fulgte med ut og nye gjenger måte lages. Markus er så flink, så det fikset han.Så nå håper vi at vi kan ta en tur löpet av helgen. Sykkelen blir nok lagt ut til salgs löpet av de neste dagene. Markus har lyst på ny neste år, men vi får se. Han har bare fått kjört 65mil löpet av sesongen. Mye på agendaen og ikke så bra vär. Sommeren går alt for fort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar