lördag 3 september 2011

To innlegg på en dag, ikke värst...

Dere må jo få en oppdatering av hva vi har gjort på resten av ferien, dere har jo bare fått den förste uka da vi var i Bulgaria.

Etter en dag hjemme med vasking av klär, pakket vi bilen. Turen gikk til Kamilla og Ingar i Bjugn utenfor Trondheim, i sør- Trøndelag. En lang kjöre tur der 65 mil, tok 12 timer. På veien stoppet vi innom Tynset for å se på verdens störste spark. Ganske så stor ja. Det ligger en på Geilo også, men den er ikke så stor.



I Bjugn fikk vi sigtseeing, dvs at Markus og Ingar var de historiske, mens Kamilla og jeg var shopperne, ihvertfall förste dagen. Andre dagen var vi på öy tur, historisk öy fra krigen, der tyskerne oppholdt seg.Mange bunker og andre krigsminner. Utrolig fint sted!



Tusen takk Kamilla og Ingar for kjempe fine og koslige dager:)

Så gikk turen til Stockholm, det var 90mil fra Trondheim til Stockholm, et lite stykke. Etter 13 timer i bilen kom vi fra til Markus sin onkel, Hasse. Her hadde vi fine dager med shopping, god drikke og god mat. Takk for gjestfriheten:)

Så gikk turen til Skövde, der ble det både kräftskiva, besök til venner og famile og barnedåp:)Koslig at hele gjengen var samlet!
Fredagen gikk turen til Ullared, derifra kom vi ut med det man vanligvis pleier å komme ut med, plasposer, bakepapir og en masse ting som er kjekt å ha! Regn var det også, så vi kjöpte fancy ponchoer.
Det var fantastiske 3 uker! Nå er det bryllupsplanlegging å se fram i mot. Kanskje det også blir en New York tur i höst:)

1 kommentar: